Bo vackert i fjällen under skidsemestern

14 June 2013

Skidsemestrar kan vara helt fantastiska. Skidåkning hela dagen lång och kanske lite härlig afterski om kvällarna. Kan det bli bättre? Ta din fjällsemester till nya höjder genom att unna dig ett riktigt vackert boende. Visserligen kommer du säkerligen att spendera mycket tid utomhus men varför inte unna dig ett boende som är det där lilla extra. Det kommer att göra din skidsemester oförglömlig. 

Varianterna av boenden i fjällen är många och vad som är det lilla extra är ju faktiskt helt och hållet upp till dig att avgöra. Ett tips är i alla fall att satsa på ett boende med en vacker utsikt. Att ha en bedårande utsikt när du vaknar upp på morgonen och när du går och lägger dig på kvällen är ett underbart sätt att starta dagen och avsluta kvällen på.

I de flesta skidorter finns det vackra skidhotell att hyra rum hos. Dessa hotell serverar alltsomoftast god mat och dryck, kanske har de även en trevlig spaanläggning där du kan koppla av efter en lång dag i pisterna. Valmöjligheterna är verkligen många. Men passa på att boka i tid. Det är många som älskar att skidsemestra så det blir snabbt fullbokat om du inte är snabb nog. Här kan du hitta tips på trevliga fjällstugor som ligger nära det alldeles förträffliga skidparadiset Tännäskröket.